Skip to main content

Er toont een melding wanneer ik een campagne start. Wat betekent dit? - Knowledgebase / Content / Campaigns - Deployteq Support

Er toont een melding wanneer ik een campagne start. Wat betekent dit?

Authors list

Op het moment dat je Campagne compleet afgerond is en getest dien je deze te starten. Rechtsboven in de Campaign Designer vind je de 'Start Campagne' knop. Deployteq kan hierbij de volgende melding geven:Wat betekent bovenstaande melding?  

Alle Startobjecten binnen een campagne hebben een eigen starttijd. Indien deze tijd in het verleden ligt, worden deze objecten direct uitgevoerd. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat er direct klanten worden geselecteerd en een e-mail aan hen wordt verstuurd. 

Op het moment dat je een nieuwe campagne aanmaakt, wordt automatisch de startdatum gezet op het "moment van aanmaken" van de campagne. In ons voorbeeld is de startdatum van de campagne 01-01-2022 om 13:37u. Vervolgens ga je de campagne ontwerpen en bouwen.

Wanneer je de campagne vervolgens start, zullen alle Startobjecten met een tijdstip in werking treden. Deze melding toont als waarschuwing om je ervan bewust te maken dat een 'Start op Tijd', 'Start Periodiek' en/of 'Bucket' object, mogelijk gebruik maken van de campagne startdatum en als deze in het verleden ligt, dan zullen deze objecten direct worden uitgevoerd.Wil je controleren op welke datum/tijd de campagne start staat ingesteld ? Klik dan op "Instellingen" binnen de taakbalk van de Campagne Designer: