Skip to main content

Hoe gebruik ik het Mailable object - Knowledgebase / Store & Integraties - Deployteq Support

Hoe gebruik ik het Mailable object

Authors list

Als je het mailable in de store hebt geactiveerd zul je zien binnen campagnes dat er een campaign object is aangemaakt genaamd "Mailable".
Als je deze opent zie je het volgende:

Contacten die door dit object gaan  worden middels een conditional gecontroleerd op alle redenen waarom een contact wel of niet mailable is:

VELDWaarde
Opt-in (e-mail)= JA
Bouncecount (Hard)= 0
Bouncecount (Soft)= kleiner dan 5
E-mail status= Actief
Burgerlijke staat= Niet Overleden
E-mail adres= Niet 


Als een contact aan ALLE bovenstaande condities voldoet, dan is het volgens Deployteq Mailable. Als 1 van deze condities iets anders  weergeeft, zal het contact als "NonMailable" beschouwd worden.

Binnen een campagne kun je voor elke mail verzonden wordt het "Mailable" object invoegen waardoor je bounced records vele malen lager wordt en je dus naar een veel relevantere doelgroep stuurt. Hierdoor zal de mail een veel beter resultaat hebben in de statistieken.

Een campagne zal er dan als volgt uitzien.

Je ziet dat na het "Select Customers" object het "Mailable" object wordt geplaatst en daarna het "E-mail" object. Het "Mailable" object wordt met een lijntje "mailable" gelinkt met het "Send E-mail" Object.


Hierdoor worden alle niet mailable contacten buiten de verzending gehouden en zo houd je een veel schonere verzending over.